Beste leden van modelvliegclubs / modelbouwverenigingen, TACU modelbouwbeurs deelnemers en natuurlijk onze trouwe bezoekers,

De organisatie hoopt dat alle deelnemers en bezoekers van de beurs hun hobby in 2023 met nog meer plezier zullen voortzetten. De eerste beurs in het nieuwe jaar is alweer bijna een feit

Het is iedereen inmiddels duidelijk geworden dat de nieuwe opzet in de vergrote zaal meer nieuwe deelnemers en meer bezoekers heeft opgeleverd en men blijft ook langer omdat men het gezellig vindt.

Er is een divers aanbod en ook de standhouders zijn over de nieuwe opzet meer dan tevreden. Voor de komende beurs zijn al een groot aantal aanmeldingen voor tafels ontvangen. En we verwachten weer veel bezoekers/kopers. Actieve hobbyisten en verzamelaars van vintage spullen kunnen hun slag wellicht weer slaan want er is altijd wel weer iets van ieders gading te vinden. Verder kan men bij anderen speciale gereedschappen, bewerking tools, allerlei elektronische zaken en RC toebehoren vinden. Op de komende beurs is er een groot aanbod aan top kwaliteit bouwmaterialen  zoals triplex, houten latten, balsahout en meer toebehoren als motoren, afkomstig van een vliegtuigmodel bouwer met ruim 50 jaar ervaring.

En als u iets speciaals zoekt kunt u dit het beste even rond vragen zodat men dat de volgende beurs voor u kan meenemen, want niemand kan elke beurs alles meenemen wat men thuis op voorraad heeft.

De modelbouwverenigingen en organisaties krijgen elke keer een kennisgeving van de beurs voor hun leden.

Informatie is ook nog uitgebreid te vinden op het onze site. http://tacumodelbouwcentrumutrecht.jimdo.com/

De bezoekers zijn vanaf 9 tot 12 uur weer van harte welkom op de bekende locatie in Utrecht: Floridadreef 17. 

Vanzelfsprekend hoop ik weer veel bekenden maar vooral ook nieuwe gezichten te zien.

Met vriendelijke groet en wellicht tot de beurszaterdag,

Rob Bruinsma

TACU Modelbouwbeurs Utrecht 

Floridadreef 17 Utrecht Noord

3565 AM  Utrecht

Info:  mobiel 06 53 45 77 13 en email   sul.utrecht@versatel.nl