De meeste wat verouderde perfect vliegende racedrones vliegen nog met de Nasgul 5140 propeller: 5.1″x4.0″. Dat is een prima propeller van Hight grade polycarbonaat. Ook bekend onder Dal 5040 Bullnose propeller, zoals hier onder beschreven Het is een 5 grams propeller en heeft altijd goede diensten bewezen. De nieuwe generatie van Azure Power 5148 5.1″x4.8″ met drie bladen heeft de taak van de oude bullnose overgenomen lijkt het. Het vliegt prachtig met de nieuwe props. Verder is het geluid sterkt verminderd. Een puike propeller. In diverse kleuren te krijgen en niet duurder geworden. Hij is 4.8 gram en heeft aan het einde van elk blad een kleine haakse verdikking. Ik neem aan tegen windwervelingen.

Ook een opvouwbare variant is verschenen: De DALprop Fold is uitgevoerd in een 3-blads design. 5.1″x4.75″. Geen verlichting, maar ook een stille prop. Gewicht 4.8 gram De complete hubdikte is iets meer, dan bij de

Versie F5V2

andere props: 7 mm. Als je ruimte voldoende hebt op de as is dat geen bezwaar.

Als een nieuwtje is ook verschenen de Gemfan 5″x3.6″ nummer: 51466 met verlichting, zoals hieronder- klik hier voor een filmpje – beschreven.Totaal gewicht van deze propeller met drie balden is met batterijen maar 4.5 gram. Als en grap erbij is het een leuke propeller voor de effecten van het avondvliegen te verhogen.

De ontwikkeling van de propeller heeft echter niet stilgestaan.

Koopcellen voor de Gemfan moonlight props; Klik hier

Gemfan props met verlichting:

Verlicht de nachtelijke hemel met deze unieke Gemfan LED Moonlight Props!

KIT
Dit betreft de KIT-editie van de Gemfan 51466 LED Moonlight Props. Dit betekent dat deze kit alle benodigde onderdelen bevat voor LED verlichte propellers (m.u.v. de batterijen). Deze kit bestaat uit de propellers, LED verlichting en alle benodigde elektronica.

51466
De Gemfan LED Moonlight Props zijn geïnspireerd op de populaire 51466 propellers met dezelfde diameter en pitch.

FPV
Deze Gemfan LED Moonlight Props zijn geschikt voor FPV racing en freestyle quads.

3-blade
Deze Gemfan LED Moonlight Props zijn uitgevoerd in een 3-blade design; dit wil zeggen dat iedere propeller is uitgevoerd met drie bladen.

5 inch
Deze Gemfan 51466 LED Moonlight Props zijn uitgevoerd in een 5 inch formaat.

Pitch
Deze Gemfan 51466 LED Moonlight Props hebben een pitch van 3.6 inch.

4 stuks
Deze set bestaat uit 4 stuks propellers: 2 x CW en 2 x CCW.

Materiaal
Deze Gemfan 51466 LED Moonlight Props zijn gemaakt van polycarbonaat dat zorgt voor een hoge flexibiliteit en duurzaamheid. De Gemfan propellers kunnen dan ook tegen een stootje!

M5
De Gemfan 51466 LED Moonlight Props worden bevestigd met een M5 mount.

Gewicht
Het gewicht van de propellers bedraagt 3.79 gram (exclusief batterijen).

Kleuren
De Gemfan 51466 LED Moonlight Props zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Brandtijd
De LED’s branden ongeveer 15 tot 30 minuten op een volle batterij.

LET OP: Deze propellers worden geleverd exclusief batterijen. Iedere propeller heeft 2 knoopcelbatterijen nodig. Deze dient u los aan te schaffen.

Gemfan
Gemfan is één van de leidinggevende fabrikanten op het gebied van propeller voor quadcopters en drones. Met het gebruik van hoogwaardige software- en designtechnieken levert Gemfan kwalitatief zeer goede en vooruitstrevende producten voor de piloot.

DAL 5045 INDESTRUCTIBLE BULLNOSE PROPELLERS (4 STUKS): Zeer standaard propellertje. Klik hier

Deze DAL Props 5045 Indestructible Bullnose Propellers zijn speciaal ontworpen voor 210-250 sized racing drones.

Indestructible
Deze DAL Props zijn gemaakt van een combinatie van PC en glass fiber dat zorgt voor een hoge flexibiliteit en duurzaamheid. Deze DAL Indestrubctible propellers kunnen tegen een stootje!

Bullnose design
Versla de competitie dankzij het innovatieve Bullnose design. Het vernuftige ontwerp zorgt voor een ongekende agressiviteit en hoge snelheid. De propellers zijn speciaal ontworpen om het stroomverbruik van de motoren te minimaliseren, maar tegelijkertijd maximale stuwkracht te realiseren. Probeer zelf deze Bullnose props en ervaar het verschil!

2-blade
Deze DAL Props zijn uitgevoerd in een 2-blade design; dit wil zeggen dat iedere propellers is uitgevoerd met twee bladen.

2 x CW + 2 x CCW
Iedere set bestaat uit 4 stuks propellers: 2 ClockWise- (rechtsom) propellers + 2 Counter-ClockWise-(linksom) propellers.

Verschillende kleuren
Deze propellers zijn verkrijgbaar in de kleuren: zwart, rood, groen en oranje.

250 sized racers
Deze 5 inch propellers zijn geschikt voor 210-250-sized quadcopters zoals:
• Eachine Racer 250
• Eachine Falcon 250
• Vortex 250 Pro
• TBS Vendetta
• Vergelijkbare 210-250 sized modellen

DAL Props
DAL Props is een specialist in het vervaardigen van 4 tot 6 inch propellers voor FPV racing drones in het formaat 180-250mm. De propellers van DAL Props genieten van internationale bekendheid vanwege het feit dat de propellers sterker zijn dan soortgelijke propellers van concurrenten. DAL Props is een merk van DALRC, een bekende speler in de wereld van RC-technologie.

Maar ook hier : GemFan 5045 Bullnose Polycarbonate Propellers (CW/CCW) Green (1 pair)

Hobby king:

DAL FOLD F5 PROPELLERS (4 STUKS) – HUB: GREY DALprop Fold
Deze gepatenteerde DALprop Fold zijn FPV propellers welke volledig opvouwbaar zijn. Vanaf nu geen uitstekende propellers meer, de DALprops Fold propellers zijn simpelweg opvouwbaar.

F5
Deze DALprop Fold F5 Propellers hebben een formaat van 5.1 inch.

3-blade
De DALprop Fold zijn uitgevoerd in een 3-blade design.

4 delen
Iedere propeller bestaat uit vier delen: één centrale hub met daaraan drie losse bladen bevestigd. De bladen zijn inklapbaar, maar ook te verwijderen van een hub. Dankzij deze laatstgenoemde functionaliteit kunnen bladen naar eigen wens worden verwisseld en diverse kleuren worden gecombineerd tot een unieke samenstelling.

POPO compatible
De DALprop Fold 5.1 inch F5 Propellers zijn ontworpen om gebruikt te kunnen worden op motoren met het POPO systeem. POPO is de afkorting voor de “Pop On, Pop Off”-techniek waarbij propellers in een handomdraai op de motoren kunnen worden geïnstalleerd. Dit betekent niet dat deze propellers niet op een motor gemonteerd kunnen worden met een normale as, ook hierop kunnen de DALprop Fold propellers uitstekend gemonteerd worden.

4 stuks
Iedere set bestaat uit 4 stuks propellers: 2 x CW + 2 x CCW.

Kleuren
Deze DALprop Fold propellers hebben een grijze hub en zijn verkrijgbaar met bladen in verschillende kleuren

Azure

AZURE POWER 5148 SERIES PROPELLERS (4 STUKS)

Deze set bestaat uit 4 stuks Azure Power 5148 propellers en zijn speciaal ontworpen voor race- en freestyle-quadcopters.

3-blade
Deze Azure Power 5148 propellers zijn uitgevoerd in een 3-blade design; dit wil zeggen dat iedere propeller is uitgevoerd met drie bladen.

2 x CW + 2 x CCW
Iedere set bestaat uit 4 stuks propellers: 2 ClockWise- (rechtsom) propellers + 2 Counter-ClockWise-(linksom) propellers.

Materiaal
Deze Azure Power 5148 propellers zijn gemaakt van polycarbonaat dat zorgt voor een hoge flexibiliteit en duurzaamheid. De Azure Power propellers kunnen dan ook tegen een stootje!

Kleur
Deze propellers zijn uitgevoerd in de kleur Peacock Blue (Blauw).