Buiten net te koud om nog lekker te zitten. Binnen de gezelligheid van een clubavond. De avond begon natuurlijk met de gebruikelijke koffie, geserveerd door ons aller bardame Anja.

De vast gasten van het VMVc waren wel aanwezig. De avond werd gedomineerd door de twee prachtige zelfbouw vliegtuigen van Arjan en Sjef. Sjef met een twee motorig LIDL vliegtuig en Arjan met een geprinte zwever. Heren een waar genoegen om er naar te kijken en je kon ook de uitgebreide kennis en kunde van de bezoekers ( dames en heren) herkenen. Er kwamen zaken voorbij als; kun je de met de motoren het vliegtuig sturen en kun je dat instellen. Maar ook; ligt de balans goed en kun je wel vliegen met zo’n geprint toestel en wat gebeurt er als hij in het natte gras landt. Een kritiek blik werd geworpen of de romp mooi recht was. Kortom we hebben ervan genoten.

Ook het echte vliegen werd nog besproken. Er was een oude Sopwich aanwezig en een enekle prachtige oude 4 takt kopklepper

Er was tijd uitgetrokken voor een vragenuurtje. Geen officiële vergadering, maar even met elkaar doorspreken waar eventueel een misverstand was ontstaan of geruchten waren ontstaan door het samenvoegen van de twee club tot waar we nu zijn. Het geheel werd geopend door het bestuur bij monde van Albert en Alex nam de vergadering over om vragen te beantwoorden die er waren. Duurde ongeveer een kwartiertje, maar was een zeer nuttig kwartiertje waarbij wat misverstanden op een rijtje werden gezet en daarna ook rechtgezet en uitgesproken. Heel verhelderend. Ook een prachtige brief van Henk werd voorgelezen door Alex. Henk spoorde ons allen aan om blij te zijn met de huidige situatie met een mooi club met een stabiel bestuur , een clubgebouw en mooi veld. Applaus volgde.

Blijft over om de gehele organisatie te bedankt voor de goede zorgen en de voortreffelijke avond. Was een super avond.