Weer een mooie clubavond met heel veel activiteiten. We begonnen de avond met de uitreiking van het KNVvL brevet aan Pascal. Een prachtig brevet Motor A en Zweef, gestoken in een zeer modern jasje. Pascal, namens een ieder gefeliciteerd en veel mooie vluchten toegewenst.

Daarna begon Sjef met de aangekondigde les. Vanavond was het onderwerp: Mijn eerste modelvliegtuig. Een prachtige uitleg op de van Sjef bekende en zeer gedetailleerde manier, gebruik makend van vele tekeningen om het zo visueel mogelijk te maken voor de toehoorders.

Intussen werden nog wat technische zaken geregeld, zoals het solderen van een xt-60 stekker op een kist. Dat alles onder het toeziend oog van de mede leden, die natuurlijk zoals het goed “piloten” betaamd, overal ook hun mening over hadden, wat niet onder stoelen of banken wordt gestopt. Een echt club gevoel.

Het volgende serieuze werk moest nog komen. Er was een klein mankement aan de fantastische nieuw straaljager van Sander. Daar moest de bankschroef aan te pas komen. Maar ook dat is gelukkig weer gerepareerd.

En als iemand soms denkt, dat de gezelligheid en de inwendige mens vergeten worden; kijk eens naar deze plaatjes. Een top avond.