Te koop aangeboden

Geacht bestuur,

Graag vraag ik uw aandacht voor het volgende.

In november 2020 is onverwachts mijn beste vliegvriend Jan Willem Roest overleden. Wij vlogen elke week een middag samen met onze lijnbestuurde modellen en zijn heengaan laat, als mens en als gelijkgezinde vlieger, een grote leegte bij mij maar ook bij vele anderen achter.

Jan Willem was zijn hele leven al een enthousiast modelbouwer en -vlieger. Hij was gespecialiseerd in lijnbesturing en indoorvliegen en verzamelde ook vintage modelmotoren.

Na zijn overlijden vroeg zijn vrouw mij of ik haar zou willen helpen met het ordenen, inventariseren en aan de man brengen van Jan Willem’s vele spullen. Dit met het uitgangspunt dat ze er niet de hoofdprijs voor hoefde hebben maar dat ze het belangrijk vond dat al die waardevolle spullen bij mensen terecht zouden komen die er net zoveel plezier aan zouden beleven als Jan Willem.

Ik heb zoveel categorieën spullen gevonden dat ik het zinvol vond om ze allemaal op een simpele website te zetten. Omdat ik ook het plan heb om op korte termijn in het buitenland naar liefhebbers voor deze spullen te zoeken heb ik de teksten op deze website in het Engels gemaakt.

Zie voor deze website: https://modelairplane-parts.jouwweb.nl/

Omdat ik mij kan voorstellen dat ook uw leden belangstelling voor deze spullen kunnen hebben vraag ik u vriendelijk om deze mail naar hen door te sturen.

Ik hoop dat u aan mijn verzoek wilt voldoen. Bij voorbaat hartelijk dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Klaas Tjassens,

Tynaarlo.